Om Greenland Cruises

Ejeren, Ivik Knudsen-Ostermann, har stor erfaring med at arrangere ture/udflugter over hele kysten, især i Sisimiut hvor virksomheden har sin base.

Greenland Cruises har samarbejdspartnere i næsten alle byer/bygder på kysten. Hvis Greenland Cruises ikke tilbyder tjenester i en by, vil Greenland Cruises mere end gerne hjælpe skibet med at komme i kontakt med lokale rejsearrangører eller hvad der nu er nødvendigt for at gøre besøget til en god oplevelse.

Ivik er født og opvokset i Grønland, og han har været i de fleste byer på kysten. Han har derfor et værdifuldt kendskab til de forskellige havne, hvilke udflugter/ture der er gode, hvad der er godt at se i de forskellige byer mm.

Greenland Cruises er det første af sin slags i Grønland. En 100% grønlandsk ejet virksomhed, der tilbyder sine tjenester på de fleste destinationer på kysten.

Ved at bruge Greenland Cruises giver du også penge til velgørenhed. Det er Greenland Cruises mål at give noget af virksomhedens overskud til forskellige velgørende organisationer i Grønland.

Så brug Greenland Cruises, hvis du ønsker et gnidningsløst og nemt besøg i Grønland

Greenland Cruises ApS

Niels Hammekenip aqq. 26B
3900 Nuuk

CVR nr.: 43263080

Kontakt Information

E-mail: info@greenlandcruises.gl

Telefon: +299 54 97 48